Ηλιακό Επιτοίχιο φωτιστικό / προβολέας LED με ανιχνευτή κίνησης SH-100

OEM
SKU:
35022
Availability:
Μη Διαθέσιμο
€7,90
(No reviews yet)
Current Stock:

Ηλιακό Επιτοίχιο Φωτιστικό - Προβολέας Ασφαλείας Τοίχου LED με Ανιχνευτή Κίνησης & Αισθητήρα Νυκτός / Φωτοκύτταρο - Solad Led Light

Αυτό το ηλιακό επιτοίχιο φωτιστικό με φωτοκύτταρο είναι ένα πρακτικό, με δυνατό φως, εξωτερικού χώρου το οποίο δεν καταναλώνει ρεύμα αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, ενώ παράλληλα παρέχει τον απαραίτητο φωτισμό στους χώρους που εσείς θα επιλέξετε! 

Ο αισθητήρας κίνησης που διαθέτει, μπορεί να εντοπίσει κίνηση σε απόσταση περίπου 3 μέτρων και σε γωνία μέχρι και 120 μοίρες από το σημείο στήριξής του!

Διαθέτει και αισθητήρα φωτισμού / νυχτός ώστε να λειτουργεί μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας. Ανάβει μόνο όταν εντοπίσει κίνηση και σβήνει μετά από λίγη ώρα. Έτσι δεν θα καταναλώνει όλη την μπαταρία μέσα στο βράδυ αλλά παράλληλα θα φωτίζει μόνο όταν χρειαστεί.

Είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους όπως την εξώπορτα, το γκαράζ, τις σκάλες, τον κήπο, τις βεράντες, κ.α. καθώς δεν χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες για τη λειτουργία του αφού η ενέργεια προέρχεται από τον ήλιο.

Χαρακτηριστικά:

Solar Panel: 0.55w, 5.5V
Μπαταρία Λιθίου: 3500mAH, 3.7V
Ισχύς LED: 0.2w, 5000K-5500K, 12pcs 22-24 Im/pc
Γωνία θέασης και απόσταση: 120ο, 3μέτρα
Καθυστέρηση high light: 10 δευτερόλεπτα
Διακόπτης: OFF και AUTO
Lighting mode: OFF-High Light 
2 Years